МЕНЮ

НАПИТКИ

ХОЛОДНЫЕ НАПИТКИ

Понедельник-Пятница
БИЗНЕС-ЛАНЧ
530 ₽
Жареная баранина с кешью
460 ₽
СЕТ №1
Жареный кальмар
Суп из курицы с грибами
Салат из моркови
Острое кимчи
Рис
СЕТ №2
Жареная скумбрия на гриле
Суп из лапши с курицей
Салат овощи с картофелем-фри
Острое кимчи
Рис
СЕТ №3
Бибимбаб с морским угрем
Суп из соевой пасты
Острое кимчи
СЕТ №4
Бибимбаб в горшочке
Суп из соевой пасты
Острое кимчи
СЕТ №5
Жареная говядина
Суп из дайкона
Салат из моркови
Острое кимчи
Рис
СЕТ №6
Жареная свинина
Суп кабачка
Салат из моркови
Острое кимчи
Рис
* Доступно только в ресторане
Book design is the art of incorporating the content, style, format, design, and sequence of the various components of a book into a coherent whole. In the words of Jan Tschichold, "Methods and rules that cannot be improved upon have been developed over centuries. To produce perfect books, these rules must be revived and applied." The front matter, or preliminaries, is the first section of a book and typically has the fewest pages. While all pages are counted, page numbers are generally not printed, whether the pages are blank or contain content.